Väder

Vädret Varberg

NYHET!

Nu har vi utökat siten med möjlighet att presentera medlemslistor, där du genom att klicka på en medlem kan läsa personens profilinformation samt får möjlighet att kontakta henne/honom via mail. Medlemslistorna når du via menyfliken Medlemmar.

Den detaljerade informationen om en användare är endast tillgänglig för registrerade och inloggade medlemmar. Är du inte inloggad ser du bara en lista med användarnamn. Detta för att säkerställa att detaljerad information om dig inte når fel personer eller nyttjas av spammare (d v s personer som dammsuger nätet efter mailadresser, för att sen kunna skicka diverse oseriösa erbjudanden)

För att ge andra så mycket information om dig som möjligt, så behöver du som är registrerad före 2010-05-05 uppdatera din profil och fylla i de fält som inte innehåller någon information. Du hittar en länk till din profil i Användarmeny till vänster (OBS! Du måste vara inloggad).

De flesta fälten är frivilliga, så om du inte vill lämna ut viss information om dig själv, så är det helt OK att avstå. Du väljer själv!! Du kan när som helst återvända till din profil och ändra, ta bort eller lägga till information.

Informationen som du lämnar kommer endast att användas för att presentera dig för övriga medlemmar på siten.

Ta gärna tillfället i akt och ladda upp din egen profilbild också, när du ändå editerar din profil. Det ger en personlig och trevlig touch till siten om så många som möjligt har profilbilder. Dessa profilbilder blir också din presentationsbild i våra forum.

Har du frågor om profilerna eller medlemslistorna är du välkommen att skicka ett mail till webmaster alt. skapa ett inlägg i vårt forum

Du måste vara inloggad för att få kommentera.

Swedish Croatian Danish English Finnish French German Hungarian Icelandic Italian Latvian Norwegian Russian Spanish

Bildgalleriet